Büyükşehirler Muğlada Buluşuyor

Büyükşehirler Muğlada Buluşuyor
  • 18 March 2021, Thursday 14:52
MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediyesi, 20-21 Mart tarihleri arasında alanlarında uzman isimlerle Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Dünya’nın ve Türkiye’nin bir numaralı gündem maddesi olan pandemi konusunda Prof. Dr. Kayıhan Pala, öngörüleri ile deprem konusunda Türkiye’nin yakından tanıdığı Prof.Dr. Naci Görür ve turizm konusunda çok tecrübeli bir isim olan TÜROFED eski başkanı Osman Ayık Büyükşehir Belediye Başkanları ile bir araya gelecek.

"PANDEMİ, TURİZM VE DEPREM..."

Türkiye nüfusunun yaklaşık 40 milyonuna hizmet veren Büyükşehir Belediye Başkanları’nı şehirlerin ortak sorunlarını konuşmak ve çok değerli isimlerle Muğla’da buluşturacaklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, buluşmanın yararlı olacağını söyledi.  Merkezi hükümetten yerel yönetimlere ortak işbirliği yapılarak salgınla mücadele konusunda önemli yol alınabileceğini kaydeden Başkan Gürün, "Bizler bu toplantıda karşılıklı konuşarak, ortak akıl, bilimsel yöntemler ve en önemlisi de işbirliği ile birçok soruna çözüm bulunacağına inanıyoruz. Türkiye’nin birlikte olmaya, sevgi, hoşgörü diline ve en önemlisi umuda ihtiyacı var. Büyükşehir Belediye Başkanlarını sevgi, hoşgörü ve güler yüzün şehri Muğla’mızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız" diye konuştu.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık