Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“Büyüyünce Aşçı Olacağım”

Milas Havva Ersoy Anaokulu’nun minik öğrencileri, Muğla Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileriyle birlikte aşçılık mesleğini öğrendiler.   Milas MYO Mutfak atölyesinde gruplara ayrılan öğrenciler, aşçılık öğrencileri rehberliğinde kurabiye ve çeşitli tatlılar yaptılar.

“Büyüyünce Aşçı Olacağım”

Milas Meslek yüksekokulu öğretim görevlileri ve aşçılık programı öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, Anaokulu öğrencilerine aşçılık mesleğiyle ilgili bilgiler verilirken aynı zamanda, sağlıklı beslenme, mutfak güvenliği ve mutfak donanımı hakkında da bilgiler aktarıldı.
Etkinlik hakkında bilgi veren Milas Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi İsmail ERTOPCU,  Anaokulu öğrencilerine aşçılık mesleğini en güzel şekilde tanıtmaya çalıştıklarını söyledi. Ertopcu, “Giderek popülerleşen aşçılık mesleğinin dünya standartlarında belli bir konuma eriştiğini ve artık her çocuğun ‘büyüyünce ne olacaksın’  sorusunun cevabına aşçılık mesleğinin de eklendiğini ve bizler de Milas Meslek Yüksekokulu olarak minik aşçılarımızın hayallerine bu tür etkinliklerle katkı sağlamaya çalışıyoruz” dedi.
Etkinlik sonunda Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Onur ÇELİK, “Geleceğimiz olan gençlerin eğitim hayatına biz de Muğla üniversitesi olarak her zaman katkı sağlamaya ve gençlerin yararına olan her türlü sosyal projelerde yer almaya çalışıyoruz” dedi, Çelik, Milas Meslek Yüksekokulu Okulu olarak Milas Havva Ersoy anaokulu öğretmenlerine ve yöneticilerine böyle bir etkinliği organize ettikleri için teşekkür etti.
Etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, yapılan kurabiyeler sonrası öğretmen ve öğrencileri hatıra fotoğrafı çektirdi. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis