Çağrı Arıkan, Spor Saati’ndeydi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Çağrı Arıkan, Spor Saati’ndeydi

Milas Gençlikspor Kulübü alt yapı antrenörlerinden Çağrı Arıkan, 7 Şubat Çarşamba günü Radyo Gözlem’de yayınlanan Spor Saati’nde Milas Gençlikspor Kulübünün alt yapı takımları ile ilgili bilgiler verdi.

Yeni Milasspor Futbol Kulübünde futbola başlayan, çeşitli spor kulüplerinde futbol oynayan Milas Gençlikspor Kulübü’nün İkinci Amatör Küme Ligi Futbol Takımında da forma giyen Çağrı Arıkan, Spor Saati dinleyicilerine seslenerek, “Çocuklarınızı spor yapmaya yönlendirin” dedi.

Milas Temel Final Lisesi’nde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan Çağrı Arıkan, Milas’ta çok yetenekli futbolcular olduğunu vurgulayarak Milas’taki temel eksikliğin spor tesisleri olduğunu söyledi.

2017 - 2018 Muğla Birinci Amatör Küme Futbol Liginde futbolcu olarak yer aldığı Milas Beçin Gençlikspor Futbol Takımının sezon sonunda şampiyon olarak Süper Amatör Küme Futbol Liginde mücadele etme hakkını kazanmasıyla ilgili açıklamalar da yapan Arıkan, gelecek sezon Süper Amatör’de futbolcu olarak yeniden futbol oynayacağı için mutlu olduğunu belirtti.

İzmir Altınordu Spor Kulübünün Milas’taki Futbol Okulunda Ali Akın Çilek ile birlikte antrenörlük yaptığını ve futbol okulu antrenmanlarının hafta sonları yapıldığını söyleyen Çağrı Arıkan, Türk futboluna yeni yüzler kazandırmak için çalıştıklarını belirtti.

Gazetemiz Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Spor Saati’nin 7 Şubat Çarşamba günkü konuğu olan Futbolcu, Antrenör Çağrı Arıkan, yıllarca formasını giydiği Yeni Milasspor Futbol Takımının yeniden profesyonel liglerde yer alması temennisinde de bulundu.

Milas’ın farklı spor branşlarında adını başarılarıyla duyurduğunu vurgulayan Arıkan, Radyo Gözlem’e ve Spor Saati’ne Milas’ta sporun sesi oldukları ve sporcuları destekledikleri için teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık