Çamlıyurt mahallesinde Atatürk büstü ve düğün alanı çalışmaları tamamlanmak üzere …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Çamlıyurt mahallesinde Atatürk büstü ve düğün alanı çalışmaları tamamlanmak üzere …

Milas Belediyesi’nin kırsal mahallelerimizde yaptığı düğün alanlarını hizmete sunduğu bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, kent merkezinde yapılan çalışmaların kırsal mahallelerde de yapılması yönünde çalışmalar yapan Milas Belediyesi, kırsal mahallelerde yaptığı düğün salonlarını hizmete sunmaya başladı.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Acil Hizmet Birimi tarafından Çamlıyurt mahallesinde yapımı devam eden Atatürk büstü ve düğün alanı mahalle halkının hizmetine sunulmaya hazırlanıyor. Acil Hizmet Birimi ekipleri tarafından yapılan düğün alanı yanına bir de yemek pişirme bölümü inşa edilerek, vatandaşların yemeklerini sağlıklı ortamda yapmaları da sağlanacağı belirtildi.

Mahalle sakinleri, gönül rahatlığıyla düğünlerini yapacak olmalarından dolayı mutluluklarını ifade ederken, Çamlıyurt Mahalle Muhtarı da; “Belediye Başkanımız Muhammet Tokat ve ekibine çok teşekkür ederiz. Bundan sonra mahallemizde merasimlerimizi yaz kış rahatlıkla yapabileceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık