Cevapsız kalan sorular

Milas Devlet Hastanesi’nin yeni binaya taşınmasının ardından Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi de yeni binaya taşındı. Daha önce binanın eksikliği ve pandemi nedeniyle hizmet alamadıklarını söyleyen vatandaşlar, ağız ve diş hastanesinin yeni yerine taşınmasına rağmen yine yeterli sağlık hizmeti alamadıklarını, tedavi için yakın illerdeki üniversite hastanelerine yönlendirildiklerini söylediler. 

Cevapsız kalan sorular

Milas’ta devlet hastanesinin ağız ve diş polikliniğinden randevu alınmasının zor olmasının yanı sıra randevu alınması durumunda da tedavinin yapılmadığını, başka hastanelere sevkler yapıldığını söyleyen vatandaşlar, “Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne hangi işlemler yapılıyor? Neden bizim tedavilerimiz burada yapılamıyor ve bizler neden diğer illere sevk ediliyoruz” diye sorarak, “Doktor olsa randevu yok, randevu olsa tedavi yok. En azından sağlık açısından herşey bu kadar zor olmamalı. Devlet hastanesinden umudunu kesen mecburen özel kliniklere gidiyor.” Dediler.  

Konu hakkında görüşlerini almak için ulaştığımız hasta hakkı bölümü çalışanları ise, doktorun tedavi yapıp yapmamasının kendi inisiyatifinde olduğunu söyleyerek, “Doktordan memnun kalınmaması durumunda ise başka bir doktordan randevu alınmalıdır” şeklinde açıklamada bulundular.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık