Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Çevre gönüllülerinden 18 Eylül için çağrı

Estonya’da Lets Do It’in başlattığı Dünya Temizlik Günü; ülkemizde Let’s Do It Türkiye öncülüğünde; Sivil Yaşam Derneği ve JCI koordinatörlüğünde ve farklı illerde yerel paydaşların desteğiyle hayata geçiyor.

Çevre gönüllülerinden 18 Eylül için çağrı
  • 03 September 2021, Friday 10:51

18 Eylül’de, birçok farklı ülkeden milyonlarca gönüllü, küresel atık problemine karşı toplanacak ve 1 günde dünyayı temizlemek üzere güçlerini birleştirecek. Çevre temizliğini, gönüllü yurttaşlarla iş birliği yaparak gerçekleştiren Milas Belediyesi de bu sene gerçekleştirilecek etkinliğe destek verecek. 18 Eylül Günü, Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MİDOSK), TEMA Milas İlçe Temsilciliği ve Milas Belediyesi organizasyonunda çevre temizliği etkinliği gerçekleştirilecek. Eş zamanlı tüm dünyada yapılacak ve Milas’ta da gerçekleştirilecek etkinlik için organizasyonun temsilcileri tüm yurttaşların etkinliğe katılması için çağrıda bulundu.

“Temiz Bir Çevre Mümkün”

Etkinliği Milas’ın birçok noktasında gerçekleştirmek istediklerini belirten TEMA Milas İlçe Temsilcisi Mehmet Nergis, “18 Eylül Dünya Temizlik Günü çerçevesinde tüm dünyada eş zamanlı gerçekleştirilecek çevre temizliği etkinliğini, Milas’ta da gerçekleştireceğiz. Etkinliğin gerçekleştirileceği tarihe kadar tüm kurum ve kuruluşlarla iletişime geçeceğiz. Buradan da bir kez daha çağrı yapmak istiyorum. Milas’ı seven ve duyarlı olan tüm sivil toplum kuruluşlarımızdan, tüm duyarlı yurttaşlarımızdan gerçekleştirilecek bu etkinliğe katılımlarını bekliyoruz. Çok geniş kapsamlı bir çalışma yapmak istiyoruz. Milas’ın tüm mahallelerinde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirerek hem doğamızı korumayı hem de önemli bir farkındalık yaratmayı umuyoruz. Etkinlik için bilgi almak isteyen yurttaşlar 0532 272 71 27 no’lu telefonu arayabilirler.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık