Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP HEYETİNDEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Heyeti dün, CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettikten sonra, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’a da bir ziyaret gerçekleştirdi.

CHP HEYETİNDEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET
  • 29 July 2021, Thursday 10:16

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Süleyman Girgin, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, CHP Dalaman İlçe Başkanı Sezer Durmuş ve CHP Milas İlçe Yönetimi, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette bölgede yapılan çalışmalar ve daha sonraki süreçte gerçekleştirilecek hizmetler konuşuldu. Gündemdeki konularla ilgili istişarelerin de yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat, “Bölgemizin her noktasına eşit ve etkin hizmet götürme adına yaptığımız planlamalar çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek, CHP heyetine gerçekleştirmiş oldukları ziyaret için teşekkür etti.

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’a nazik kabulü için teşekkür eden heyet, Başkan Tokat’ a çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret çekilen fotoğrafların ardından son buldu.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis