CHP İl Başkanı’ndan gazetemize ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, yanında CHP Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut, CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe, CHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, dün gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdiler.

CHP İl Başkanı’ndan gazetemize ziyaret
  • 02 June 2021, Wednesday 16:33

Ziyaret sırasında il başkanı Adem Zeybekoğlu, siyasi mücadelenin ayrılmaz bir parçası olarak halkın bilgilendirilmesinde dördüncü güç olan basının öneminin farkında olduklarını belirterek, bu yöndeki çalışmalarımız için teşekkürlerini bildirmek üzere basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirterek, çalışmalarımız için takdir ve teşekkürlerini ilettiler.

CHP Parti Meclisi üyesi Gizem Sayar Özcan da “yaşadığımız pandemi koşullarında bile hem Muğlamızın dört bir köşesinden hem de ülkemizdeki gelişmelerden bizleri haberdar etmedeki gayretleriniz, gerçekten çok önemlidir ve biz bu sürede bunu daha iyi anladık” dedi.

Yayın Yönetmenimiz Coşkun Efendioğlu da, yaygın medyadaki tekelleşme ve çürümeye işaret ederek, “basının dördüncü güç olma özelliği, maalesef uzun zamandan beri olumsuz bir tablo çıkarıyor önümüze, hepiniz de bu gerçeği biliyorsunuz. Ancak yaygın medyayı birkaç örnek dışında yandaş hale getirmelerinin yetmediğini çok iyi biliyorlar ve maalesef yerel medya da uzun suredir bir yoketme politikasıyla karşı karşıyadır. Bunu da görmek ve muhalefet olarak buna da direnmek zorundasınız. Bizler, Anadolu basınının fertleri olarak dişimizle tırnağımızla tutunmaya ve halkı doğru bilgilendirmeye gayret ediyoruz, bu anlamda desteklerinizi bekliyoruz. Bu anlamda ziyaretiniz bize güç katmıştır, teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık