CHP İl Gençlik Kolları kongresi yapıldı

​​​​​​​GÖKSEL BİLLUR YENİ İL BAŞKANI OLDU

CHP İl Gençlik Kolları kongresi yapıldı

CHP Muğla İl Gençlik Kolları Kongresi, Cumartesi günü İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kongreye Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Muğla Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları katıldı. Kongrede ilk konuşmayı görevini devreden Bekir Perçin yaptı.

Perçin’in açılış konuşmasının ardından Divan Kurulu oluşturuldu. Divan kurulunun belirlenmesinin ardından Muğla İl Gençlik Kolları Kongresi’nde sırasıyla CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanları birer konuşma gerçekleştirdiler. Muğla İl Gençlik Kolları Kongresi’nde son konuşmayı tek liste halinde seçime giren, Milas eski Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur gerçekleştirdi. Göksel Billur yaptığı konuşmada; “Tüm dünyayı saran Covid 19 Pandemi süreci nedeniyle,  ertelenmiş olan kongremizi süreci uzatmadan, bir an önce projelerimizi hayata geçirebilmek adına genel merkezimizin onayıyla bugün gerçekleştiriyoruz.

Parti içi demokrasinin, her bir üyemizin delegeler aracılığıyla en yüksek düzeyde temsil edildiği, kongre süreçlerimizde bizlerle birlikte olduğunuz için mutluluk duyuyoruz.

Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu dönemlerde, bu kongrenin ne denli önemli olduğunun bilincindeyiz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizzat görevlendirdiği gençlik buradadır, görevinin başındadır! Ülkemizin milletimizin geleceğini emanet ettiği bizler hiçbir zaman yılmadık, yılmayacağız!

Sevgili delege arkadaşlarım, yoldaşlarım; Her birinizin nezdinde, temsil ettiğiniz ilçelerinizdeki genç kardeşlerime sesleniyorum. Bugün oy kullanacağınız kongremiz sadece bir seçim, sıradan bir kongre değildir. Bunun altını çizerek ifade etmek isterim ki; bu kongre, bir iktidar yürüyüşünün başladığı, iktidara susamış bir sosyal demokrat yapının kadrolarının yeniden oluştuğu gündür. Bunu asla unutmayalım.

Üzerimizdeki sorumluluk; Bugüne kadar her koşulda Atatürk ilkelerine devrimlerine sahip çıkmış, baskılara, tüm yıldırma politikalarına, siyasi oyunlara rağmen partimizin bayrağını taşımış cefakar, vefakar üyelerimize, ülkemizin kurucu kadrolarına, aziz milletimize ve Mustafa Kemal Atatürk’e karşıdır” dedi.

Konuşmaların ardından seçimler gerçekleştirildi. Kongrenin tek adayı olan Göksel Billur Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı oldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık