CHP İlçe Danışma Kurulu toplandı

Seçime 1 yıl kala, Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu’nu topladı. Toplantıda salon tamamen dolarken, basına açık kısımda konuşan Başkan Tüze Çetinkaya, “AKP’nin yarattığı tahribata son vereceğiz.” dedi.

CHP İlçe Danışma Kurulu toplandı

CHP İlçe Danışma Kurulu, bugün saat 13.30’ta Milas Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya; CHP Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan, Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban, Suat Özcan, Süleyman Girgin, Burak Erbay, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve parti üyeleri katıldı.

İlk konuşmayı yapan CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Covid-19 pandemisi nedeniyle uzun dönemdir danışma kurullarının yapılamadığını kaydettikten sonra, “Danışma kurulları, iktidara yürüdüğümüz bu yolda örgütümüz ve partimiz için çok önemli bir yere sahiptir. Bilindiği üzere; göreve geldiğimizden bu yana yönetim kurulumuz, kadın ve gençlik kollarımız ve belediye başkanımız ile birlikte uyum içerisinde, gece gündüz demeden mahalle mahalle sokak sokak herkese dokunmaya, herkesin elini sıkmaya çalıştık. ‘Sadece seçim sürecinde geliyorsunuz’ algısını yıktığımızı düşünüyoruz. Olası bir erken seçimin tüm çalışmalarını organize etmiş genel başkanımızın da her platformda ifade ettiği gibi, AKP iktidarının başarısızlığını ve yönetemediğini gittiğimiz her yerde dile getiriyoruz. İktidar olduğumuzda tüm vatandaşlarımıza çözüm önerilerimizi tek tek anlatıyoruz. Hiçbir vatandaşımız merak etmesin. En kısa zamanda ülkemize barış ve huzur ortamı getireceğiz. AKP iktidarının ülkemiz üzerinde yarattığı tahribata yol arkadaşlarımızla birlikte son vereceğiz. Biz büyük bir ailenin üyeleri olarak toplandık. Sizlerden ricam herkesin düşüncesini özgürce paylaşması...” dedi.

Çetinkaya’nın konuşmasının ardından toplantı, basına kapalı olarak devam etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık