CHP – İYİ Parti İttifakında Son Durum: Muğla Büyükşehirde CHP Adayı Desteklenecek İlçelerde Her Parti Kendi Adayıyla Girecek..

Dün itibariyle, CHP ve İYİ Parti Genel Merkezlerinin yaptığı görüşmelerde bir sonuca varıldı. CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban’ın paylaştığı ve diğer kaynaklardan da teyit ettiğimiz bilgiye göre, Muğla Büyükşehirde CHP’nin adayı İYİ Parti tarafından desteklenecek. 13 ilçede ise her parti kendi adaylarıyla seçime girecekler.

CHP – İYİ Parti İttifakında Son Durum:  Muğla Büyükşehirde CHP Adayı Desteklenecek  İlçelerde Her Parti Kendi Adayıyla Girecek..

Mürsel Alban, sosyal medyada paylaştığı bilgide şunları belirtti: “Muğla ilimizde 31 Mart Yerel Seçimlerinde tüm ilçelerde belediye başkan adaylarımızın partimizin adayı olması yönündeki çalışmalarımız netice vermiştir. Yerel seçimlerde Muğlamızın tüm ilçelerinde, partimizin öz evlatlarıyla seçime grime kararı almıştır. Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Genel Başkan Yardımcılarımıza, il ve ilçe örgütlerimize teşekkür ediyor, partimize ve Muğlamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Ancak kulislerde konuşulan bilgilere göre, ilçelerde kimi ittifaklar da mümkün. Her iki partinin de Genel Merkezlerinden yetki almaları halinde, bazı ilçelerde de yerel ittifakların önünün açık olduğu belirtiliyor. Konuyla ilgili görüşmelerin, yerel ölçeklerde sürdüğü de gelen bilgiler arasında.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık