CHP Milas’ta Ön Seçim Sadece Merkezde Olacak. Beldelerde Sandık Yok..

Bilindiği gibi 21 Ocak Pazar günü CHP Milas İlçe Örgütü, Mart 2024 yerel seçimlerine CHP adına katılacak Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri adaylarını belirlemek üzere sandık koyacak. Üye bazında yapılacak seçimlerde 5700 üye oy kullanacak.

CHP Milas’ta Ön Seçim Sadece Merkezde Olacak. Beldelerde Sandık Yok..
  • 18 January 2024, Thursday 16:58

BELDELERDE SANDIK YOK. EVLENDİRME SALONUNA 16 SANDIK KONACAK..

Pazar günü yapılacak örgüt kontrolündeki eğilim yoklaması için Ören, Güllük, Bafa ve Selimiye'nin yanı sıra, Milas'ta Belediye Toplantı ve Evlendirme Salonu'nda toplam 10 sandık konacağı söyleniyordu. Ancak Genel Merkez bunu kabul etmedi. Sandıkların hepsi, Milas merkezde, Belediye Toplantı ve Evlendirme Salonu’na kurulacak. Toplam 16 sandık olacak. 8 masada 2’şer sandık olacak.

İki ayrı oy pusulası olacak. Birinde 8 Milas Belediye Başkan Aday Adaylarının isimleri yazılı olacak. İkinci oy pusulasında ise, Milas Belediye Meclis üyelikleri için başvuran 87 aday adayının isimleri bulunacak.

CHP’li üyeler, oy pusulalarında Belediye Başkanlığı için 1 adayı işaretleyecekler. Belediye Meclis Üyelikleri pusulasında ise en az 7, en çok 14 kişiyi işaretleyecekler. Daha sonra, oy kullandığı masada, belediye başkanlığı oy pusulasını ve meclis üyeliği pusulasını, masadaki ilgili sandıklara atarak oylarını kullanmış olacaklar.

Pazar günkü seçime ilgi çok büyük. Milas, Pazar günü bütün mahallelerden oy kullanmaya gelecek üyeler dolayısıyla cıvıltılı bir güne şahit olacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık