CHP Muğla heyetinden Milas ziyaretleri

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Demirel Korkut ve CHP Muğla Milletvekili aday adaylarından bazıları, Milas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Muğla heyetinden Milas ziyaretleri
  • 22 March 2023, Wednesday 15:08

Göreve gelmesinin ardından Milas’a gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunan CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol,  beraberinde bulunan Kadın Kolları Başkanı Aysun Demirel Korkut ve CHP Muğla Milletvekili aday adaylarıyla ilk olarak restorasyon uygulaması tamamlanan Çöllüoğlu Hanı'nda bulunan S.S. Milas Anatolia Kadın Girişimci Üretim ve İşletme Kooperatifi İşletmesinin açılışına katıldılar.

Ardından CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muğla’dan gelen heyet Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından çevre esnafına hayırlı işler dilenerek, Milas Muhtarlar Derneği ziyaret edildi ve fikir alışverişinde bulundu.

Her Salı günü CHP Milas İlçe Binasında gerçekleştirilen geleneksel salı toplantısı ise Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Demirel Korkut ve CHP Milletvekili Aday Adayları Bekir Perçin, İlknur Öner, Kerim Cangır, Necati Ocak, Mustafa Saruhan ve Yalçın Dere'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Geleneksel Salı toplantısının ardından heyet Milas Muhtarlar Derneği ziyareti ile Milas buluşmasını sonlandırdı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık