Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP’li kadınlar Muğla’da maske üretiyor

Muğla’da CHP’li kadınlar evlerinde maske üretiyor. CHP Muğla İl Kadın Kolları başta olmak üzere tüm ilçelerde CHP’li kadınlar vatandaşlar için maske üretmeye başladı.

CHP’li kadınlar Muğla’da maske üretiyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, insanların kalabalık olarak bulunduğu yerlerde maske kullanımının zorunlu hale getirilmesinin ardından maske üretimi için harekete geçmişti. Belediyeye bağlı MELSA şirketi bünyesinde maske üretimine başladıklarını ifade eden Gürün, "5 günde 12 bin maske üretimi gerçekleştirildi ve üretime devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi maske üretimi için evlerinde dikiş makinası olan kadınlara üretime destek için çağrıda bulunuyoruz” demişti

Muğla Büyükşehir Belediyesinin bu çağrısının ardından başta CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut ve yönetimindeki kadınlar olmak üzere tüm ilçelerde CHP’li kadınlar dikiş makinalarının başına geçerek maske üretimine başladı. Menteşe, Ortaca, Milas, Bodrum, Fethiye, Datça, Marmaris, Ula, Yatağan, Kavaklıdere, Dalaman, Köyceğiz  ve Seydikemer ilçelerinde kadınlar maske üretimine başladı.

CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İl Kadın Kolları Başkanı Aysun KORKUT:  “Biz kadınlar el ele verirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şeyin olmadığını düşünüyoruz.  Bu sefer gücümüzü virüse karşı birleştirmekte kararlıyız. Muğla Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çağrıyla bizler de evlerimizden bu mücadeleye katkı sağlıyoruz” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis