CHP’li Özcan: “Ören-Milas yolu inşaatına neden başlanmıyor bilmek istiyoruz”

Muğla Milletvekili Suat ÖZCAN: “Ören-Milas yolunun yeniden yapılacağı, yolun projelerinin tamamlandığı müjdesini iktidar partisinin tüm yetkilileri; başta bakanları, milletvekilleri bölgeye yaptıkları ziyaretlerde hep verdiler, ancak Milas- Ören yolu hala yapıma başlanmadı” dedi.

CHP’li Özcan: “Ören-Milas yolu inşaatına neden başlanmıyor bilmek istiyoruz”
  • 01 September 2020, Tuesday 10:01

Konuyla ilgili olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yazılı olarak yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na bir soru önergesi de verin Özcan,

Ören ve bölge mahallelerindeki vatandaşların ‘bu yolun yapımının başlanmasına engeller mi var, neden yolun yapımına başlanmıyor’ diye sordu. Suat Özcan ayrıca “Ören yolunun yeniden yapılacağı hikayesini çocukluğunda duyup da bu gün evlenip barklanan gençler çoluk çocuk sahibi oldular, biz de çocuklarımıza bu yol yeniden yapılacak yavrularımız hikayesini anlatıyoruz diyorlar” diye vurguladı.

Milletvekili Özcan: “Son yıllarda turizm yönünden popülaritesi bir hayli yükselen Ören yolunun günümüz şartlarında yani araç trafik yükünü kaldıramaz olduğunu herkes bilmekte ve kabul etmektedir. Ören-Milas yol inşaatının başlatılmamasının nedenleri neler, bu konu kamuoyuna açıklanmalıdır” dedi.

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık