CHP’li Uzun, Cumhuriyet baharını Datça’dan müjdeledi

​​​​​​​CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Cumhur Uzun, ülkede baharın Datça’da çiçeklerin açmasıyla başladığına vurgu yaparak, gelmekte olan CHP iktidarıyla Cumhuriyet baharının da Datça’dan yayılacağı müjdesini verdi.

CHP’li Uzun, Cumhuriyet baharını Datça’dan müjdeledi
  • 04 April 2023, Tuesday 15:07

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Cumhur Uzun, seçim çalışmaları kapsamında Muğla’nın Datça ilçesini ziyaret ederek, partilileriyle bir araya geldi.

Datça’da partililerine yönelik bir konuşma yapan Av. Uzun, Türkiye’de baharın gelişinin, Datça’da çiçeklerin açışıyla başladığını ve baharın Türkiye’ye Datça’dan yayıldığına vurgu yaparak, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının gelmekte olduğunu ve Cumhuriyet baharının da Datça’dan yayılacağını müjdeledi.

El birliği ve güç birliği ile ülkede yaşanan ne kadar olumsuzluk varsa hepsinin hesabını sorabilmek ve hepsini güzelliklere çevirebilmek için 14 Mayıs tarihine işaret eden Av. Cumhur Uzun, “Bunun için yapmamız gereken; var gücümüzle çalışarak ülkeyi en güzel günlere götüreceğine inandığımız 13. Cumhurbaşkanımız olarak bugünden gönüllerimize yazdığımız Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu öncellikle Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olarak ortaya çıkarmak olacak.” dedi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile birlikte Millet İttifakını oluşturan partilerin, programlarını uygulayabilmeleri için mutlaka meclis çoğunluğuna ihtiyaç olduğunu kaydeden CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Cumhur Uzun, “Bu meclis çoğunluğunu sağlayabilmek için de, milletvekilliği seçiminde aynı güç ve enerjiyle oylarımıza sahip çıkmak durumundayız. Biz bunu başarabilecek durumdayız. İstanbul seçimlerinde bunu başarmış bir ilin çocukları olarak, yine yapacağız, hep birlikte yapacağız.” diye konuştu.

Av. Cumhur Uzun sözlerini şöyle tamamladı:

“Bugüne kadar ki yönetim anlayışını, 16 Nisan 2017 de ‘evet’ dediğimiz Anayasa ile getirdik fakat bu yönetim anlayışı, sadece sözlerle iyi olacağına inandırılan insanların, bizim gibi ‘bu iyi olmaz’ diyenlerden biraz fazla olması sayesinde geldi. Böylelikle beş yıllık bir deneme ve yaşama süresi yaşadık. Eğer biz bu seçimlerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde ısrar etmekte olan adayı tercih edecek olursak, Türkiye bir daha dönülmez bir kötülüğün içine düşecektir. O nedenle biz buna itirazımızı mutlaka yüksek oy farkıyla hissettirmek durumundayız. Bunun için de Datça’dan başlayan baharın ülkemize gecikmeksizin yayılmasını diliyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık