CHP’LİLER, ÜNİVERSİTEYE YENİ GELEN GENÇLERLE KÖTEKLİ’DE BULUŞTU

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

CHP’LİLER, ÜNİVERSİTEYE YENİ GELEN GENÇLERLE KÖTEKLİ’DE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Gençlik Kolları ve CHP Üniversite Komisyonu üyeleri; Birlik, Beraberlik ve Dayanışma etkinliği düzenledi. Muğla milletvekilleri, il başkanı, kadın ve gençlik kolları üyelerinin bir araya geldiği etkinlikte, üniversiteye yeni gelen gençlerle tanışıldı.

 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kampusunun bulunduğu Kötekli Mahallesi’nde öğrencilere, içinde bulunduğumuz Muharrem Ayı nedeniyle aşure dağıtılırken, oldukça renkli geçen etkinliğe, CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Burak Erbay ve Süleyman Girgin, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Kadın Kolları, Menteşe İlçe Örgütü ve Menteşe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehtap Bozyer ve yönetim kurulu üyelerinin katıldılar. 

CHP heyeti aşure dağıtımının ardından aynı zamanda Kötekli Halk Pazarı’nın kurulması nedeniyle pazarı dolaşılarak esnafla buluştu ve esnafın ve pazarda alışveriş yapan vatandaşın taleplerini dinlendi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin, düzenlenen etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; “Hem ülkemizin içinde bulunduğu zor durumda, hem de üniversitemize yeni gelen arkadaşlarımızla tanışmak adına böyle bir etkinlik düzenledik. Yeni evinize ‘hoş geldiniz’ dedik.

Ekonomik sıkıntıların kol gezdiği, ailelerin çocuklarını zorla okuttuğu bu dönemde bir nebze olsun arkadaşlarımıza ‘biz de buradayız, elimizden ne gelirse Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm kadrolarımızla sizlerle birlikteyiz’ demek istedik.

Eğitimin zorlaştığı ve paralı hale geldiği, paran varsa oku yoksa okuma dendiği ülkemizde, AKP hükümeti halen sistem üzerinde değişiklik yapmakta, öğrencileri mağdur etmektedir. Bizler diplomalı işsiz genç arkadaşlarımız olsun istemiyoruz. Herkese iyi bir gelecek ve insanca bir yaşam istiyoruz” diyerek, bu tür toplantı ve etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık