Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Çiftçilere Desteğe Aksaray Ak Parti'den Teşekkür

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası çiftçilere müjde veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Çiftçilere Desteğe Aksaray Ak Parti'den Teşekkür
  • 18 February 2021, Thursday 12:54

AKSARAY (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, gübre desteklerinin 2 katına çıkarılmasıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, destekleme artışlarının 2020 üretim sezonunu da kapsadığını belirtti.

Müjdeli haberin tüm çiftçiler tarafından sevinçle karşılandığını dile getiren Başkan Altınsoy, “Dünya ve ülke piyasalarında artan gübre fiyatları üzerine ülkemizde gübre desteği yüzde 100 artırıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız, buğday, arpa, çavdar, yulaf gibi hububat ürünlerinde desteğin 16 liraya yükseltildiğini açıkladı. Yine organik ve organomineral gübre kullanan üreticilerimize destekler de dekara başına 10 liradan 20 liraya yükseltildi. En önemlisi artışlar 2020 üretim sezonunu da kapsıyor. Ödemeler şubat sonu mart ortasında yapılacak. Çiftçilerimize yeni açıklanan desteklemelerin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis