Çilek hasılatı, Karan Bebek için..

SMA hastası Karan Bebek’in tedavisi için gerekli parayı toplamak üzere sürdürülen bağış kampanyalarına bir destek de Mevsim Tarım’dan geldi. Mevsim Tarım, Beçin Kıyılama mevkiindeki tarlalarında ürettikleri doğal çileklerin Pazar günkü hasılatını Karan Bebek’e ayırdı.

Çilek hasılatı, Karan Bebek için..

Bugün saat 12:00 – 17:00 saatleri arasında sürecek çilek hasadında, tarlaya gelen vatandaşlar, sepetlerini alarak tarladan kendileri çilekleri topluyorlar ve tartılan çileklerin ücretleri Karan Bebek için ayrılan kumbaraya atılıyor.

Mevsim Tarım yetkilisi Enise Soykan, Beçin ve Gökçeler’deki tarlalarında aromalı pek çok bitki ürettiklerini, Beçin’deki tarlalarında yetişen çileklerin bu günkü hasadından elde edilecek gelirin de Karan Bebek’in tedavisine destek olacağını söyledi. “Bu hastalık çok nadir görülen ve tedavi masraflarına vatandaşların yetişemeyeceği bir hastalık. Bu gün ona yarın belki bize.. O nedenle Karan Bebek’in ailesine yardımcı olmak istedik. Oldukça ilgi var. Umuyorum, güzel bir hasılat elde edilecek. Bu gün vatandaşlar tarladan toplayacakları çileklerin parasını tamamen Karan Bebek’in kumbarasına atacaklar. Karan Bebek’in bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık