Çökertme-Kissebükü etabı yapıldı..

Akdeniz'in en büyük deniz festivalinde yelkenler maviliklere renk vermeye başladı. 18 Ekim'de Bodrum'dan Çökertme'ye yelken açan festivalin ikinci yarışı olan Opet etabına start verildi ve tekneler Çökertme'den ikinci etaba başladı. İkinci etap, Kissebükü’nde sona erdi.

Çökertme-Kissebükü etabı yapıldı..
  • 20 October 2022, Thursday 10:20

American Hospital The Bodrum Cup kapsamında, Opet Platinum sponsorluğuyla gerçekleşecek olan ikinci yarışta yelkenler 16 mil mesafe katetti.
19 Ekim Çarşamba günü başlayan Opet etabı Kissebükü'nde tamamlandıktan sonra 20 Ekim Perşembe günü yarışçılar By The SEA etabını tamamlamak üzere 22,8 mil mesafe uzunluğundaki Kissebükü – Gümüşlük rotasında yelken açacaklar.
21 Ekim Cuma günü ise Gümüşlük'ten Çağdaş Holding etabı için hareket edilecek ve etap Bodrum'da tamamlanacak. Etap uzunluğu 14,8 mil.
Festivalin son yarışı olan Anadolu Sigorta etabı ise 22 Ekim Cumartesi günü Bodrum'da başlayıp Bodrum'da son bulacak. Son etabın tamamlanmasıyla birlikte Ağanlar Tersanesi'nde ödül töreni düzenlenecek ve ardından Athena konseri ile festivale unutulmaz bir kapanış yapılacak.
Tüm yarışların toplam mili 75.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık