Cumhurbaşkanlığı seçiminde son viraj: PAZAR GÜNÜ SANDIK BAŞINA!..

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinde, parlamento seçimi tamamlanırken, 50+1 oyu adaylardan hiç biri alamadığı için, Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Tura kalmıştı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde son viraj: PAZAR GÜNÜ SANDIK BAŞINA!..

2. tur seçimi 28 Mayıs Pazar günü yapılacak. Bu kez sadece Cumhurbaşkanlığı için aday olan iki kişi var. Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu. Salt çoğunluğu, yani en fazla oyu alan seçimi kazanacak. Seçimde sadece tek pusula kullanılacağı için, seçim sonuçlarının da çok daha erken belli olması bekleniyor.

İktidar partisinin devletin bütün imkanları kullanıyor olmasına karşın, Tayyip Erdoğan yönetimindeki iktidarın ülkeyi getirmiş olduğu çöküş noktası nedeniyle, bu iktidarın artık değişmesi gerektiği yönündeki büyük istek ve kararlılık, muhalefetin en büyük kozu.

14 Mayıs seçim sonuçlarıyla ilgili ortaya çıkan oy kaydırma gerçeklerinin ortaya çıkmasına, benzer hilelerin çeşitli biçimlerde tekrar edileceği kaygılarına karşın, sandıklara sahip çıkma ve yapılacak her türlü hileyi önleme doğrultusunda halktaki kararlılık, 28 Mayıs Pazar akşamı çıkacak sonuçlara dair, büyük bir beklenti ve merak uyandırıyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin son virajına girilirken, biz de bütün yurttaşları mutlaka sandığa gitmeye ve sandık sonuçlarının sağlıklı bir şekilde alınması için, sandıklara sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık