Cumhuriyet Bayramı, ‘Şehir Stadı’nda kutlanacak

ÖNDER Haber -

Cumhuriyet Bayramı, ‘Şehir Stadı’nda kutlanacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, yarın ilçemizde Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi’nin organizasyonunda düzenlenecek programla kutlanacak…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bugün saat 13’te Kaymakam, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanı tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayacak. Bugün tüm okullardan bir yönetici, bir öğretmen, bayrak flama ve öğrencilerden oluşan gruplar saat 12.30’da Atatürk anıtı önünde bir araya  gelecek.

Yarın Şehir Stadyumu’nda

Kutlama programı kapsamında Milas Şehir Stadyumu’nda yarın saat 9.45’de tören düzenlenecek.

Kaymakam, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanının törene katılan öğrenci ve halkın bayramlarını kutlamasıyla başlayacak olan program Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Lütfı Matur yönetiminde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam edecek.

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmanın Milas Kaymakamı Fuat Gürel tarafından yapılacak olduğu törende, Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şiirler okunup koro ve solo parçalar seslendirilecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Cumhuriyet ve Demokrasi” konulu yarışmada dereceye giren kompozisyon metni ve şiirlerin okunmasının ardından Cumhuriyetin 93. Yılı nedeniyle “Cumhuriyet ve Demokrasi” konulu resim, şiir ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.

Kutlama programı, jimnastik hareketleri, okçuluk ve halk oyunları gösterilerinin ardından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinin okunmasıyla sürüp geçit töreni ile sona erecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık