Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“Davacı ve şikayetçiyim”

Milas Devlet Hastanesi’nde tedavi gören bir hastanın yoğun bakım ünitesinde kolu kırıldığı iddiasıyla hasta yakını şikayette bulundu. Savcılığa suç duyurusunda bulunan aile yakınları sorumluların bulunmasını istiyor.

“Davacı ve şikayetçiyim”

Yatak yaralarından dolayı Milas Devlet Hastanesi bakım servisinde tedavi altına alınan 76 yaşındaki Birsen Arar, tedavisi devam ederken kalbi durdu. Doktorların müdahalesiyle yeniden hayata döndürülen Arar’ın yoğun bakımdayken kolu kırıldığını iddia eden kızı Zühra Boncuk hastane yönetimi ve çalışanlardan şikayetçi oldu.

4 buçuk yıldır yatağa bağımlı olan annesine evinde kendisinin baktığını ve son zamanlarda vücudunda oluşan yaralardan dolayı hastaneye yatırdıklarını belirten Boncuk, “Annem Birsen Arar, 22 Mart tarihinde Milas Devlet Hastanesi bakım servisine yatalak olduğu için oluşan yatak yaralarından dolayı yatış yaptı. 28 Nisan tarihinde kalbi durduğu için servis doktorlarının müdahalesi ile entübe edilerek yoğun bakıma yatırıldı ve 6 gün kalarak 4 Mayıs tarihinde tekrar bakım servisine alındı. Aynı günün akşamına annemin kişisel bakımlarını yaparken kolundaki şişliği fark ettim. Ortopedi doktoru muayene ederek kolunun kırık olduğunu ameliyat edilmesi gerekiyorsa da durumu ağır olduğu için annemi ameliyat edemeyeceklerini söyledi. Demans hastası olan annem Birsen Arar'ın yoğun bakım ünitesinden kolunun kırık olarak çıkmasına neden olan, bu duruma gerekli müdahaleyi yapmayan, ilgililere bildirmeyen hastane görevlilerinden davacı ve şikayetçiyim” dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hasta yakınının şikayeti üzerine hastane yönetiminin konuyla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık