Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ‘Sakiler’ konseriyle taçlandı…

​​​​​​​Türk denizciliğinin dönüm noktası olan, ulaşımdan taşımacılığa, turizmden balıkçılığa üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan ve denizcilik sektöründe ilerlemenin önünü açan Kabotaj Kanunu’nun yıl dönümü ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ‘Sakiler’ konseriyle taçlandı…

‘SAKİLER’ sahne aldı…

Milas Belediyesi bu anlamlı ve özel gün için bir kutlama programı hazırlamıştı. İlçemizin gözde turizm merkezlerinden biri olan Güllük Mahallemizde gerçekleşen kabotaj bayramı kutlamaları çerçevesinde, sevilen müzik grubu ‘SAKİLER’ sahne aldı.

Vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi…

Güllük Belediye Meydanı’nda Pazartesi akşamı gerçekleştirilen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Alanı dolduran vatandaşlar, unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan ‘SAKİLER’ekibinin söylediği şarkılara eşlik etti.

Konser öncesi sahnede bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Tüm vatandaşların Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutlayarak, Güllük’te gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaptı. Sevilen müzik gurubuna çiçek takdim eden Başkan Tokat, alanı dolduran vatandaşlara keyifli seyirler diledi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık