Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Denizli Kent Konseyi, Türk Kızılayı'nı Çevrim İçi Ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, çevrim içi sürdürdüğü "Sivil Toplumu Konuşuyoruz" programında Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz’i ağırladı.

Denizli Kent Konseyi, Türk Kızılayı'nı Çevrim İçi Ağırladı
  • 21 February 2021, Sunday 10:36

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından çevrim içi olarak düzenlenen programlar devam ediyor. "Sivil Toplumu Konuşuyoruz" adlı program ile Denizli’de bulunan sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının ele alındığı söyleşinin konuğu Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz oldu. Programa Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz ve davetliler katıldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınının başta kurumlar ve sivil toplum örgütlerinin çalışma şekillerinde dönüşüm ve değişim yaşandığını söyleyen Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, Kent Konseyi olarak çalışmaların online bir şekilde sürdürüldüğüne dikkati çekti.

Türk Kızılay’ının köklü bir tarihe ve başarılı bir geçmişe sahip olduğunu dile getiren Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, son dönemde meydana gelen Acıpayam ve Bozkurt depremlerinde yaraların sarılması adına çok önemli hizmetlerde bulunulduğunu kaydetti. Pandemi süreci ile birlikte, Türk Kızılayı Denizli Şubesi olarak yardım seferberliğini anlatan Başkan Deniz, “Kızılay ailesi olarak bu faaliyetlerimizi kesintisiz sürdürdük.  Koronavirüs nedeniyle çalışmalarımızda olumsuzlukla karşılaşmadık.  Yaklaşık 6 bin vatandaşımıza ayni ve nakdi yardımda bulunduk” dedi.

"TEDBİRLERE UYMAYA DEVAM"

Pandemi sürecinde her kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri, bireysel anlamda da olsa bir şeyler yapma gayretinde olduğunu kaydeden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli’nin alınan tedbirlerle şu an iyi bir konumda olduğunu belirterek, “Hedefimiz hiç vaka olmayana dek tedbirlere uyup, üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık