Denizli'de Hal Esnafına Şafak Ziyareti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin sebze ve meyve akışının sağlandığı Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hal İşletmesi’ni ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Denizli'de Hal Esnafına Şafak Ziyareti
  • 12 February 2021, Friday 15:21

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hal İşletmesi’ni şafakta ziyaret ederek esnafla buluştu. Sabah erken saatlerde gerçekleşen ziyarete Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği ve beraberindekiler eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali esnafı tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Osman Zolan esnafın istek ve önerilerini dinledi. Bir süre hali gezerek esnaf ve çalışanlara hayırlı işler ve kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin pandemi sürecinin en başından bu yana halde dezenfeksiyon ve temizlik hizmetlerini en üst seviyede tuttuğunu belirtti.  

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her zaman üreticinin ve esnafın yanında olduklarını ifade ederek, el ele gönüle gönüle Denizli için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık