Depoyu sel bastı, halılar yarı fiyatına kapışıldı

Gaziantep merkezli bir halı firmasının deposuna su bastığı gerekçesiyle yaptığı indirimler, Milas’taki satış mağazasında izdihama neden oldu. 

Depoyu sel bastı, halılar yarı fiyatına kapışıldı
  • 13 April 2022, Wednesday 16:40

Milas’ta, Gaziantep merkezli bir firmanın depoyu su bastığı gerekçesiyle indirim yaptığı mağazada izdiham yaşandı. İndirimli halı, battaniye ve yorgan almak isteyenler adeta birbirini ezdi.

Milas’ta bulunan bir mağaza sahibi, depoyu su bastığı gerekçesiyle ürünlerde indirime gitti. Günler öncesinden bastırdığı broşürler, sosyal medya ve SMS ile indirimi duyuran mağazanın önünde sabahın erken saatlerinde toplanan kalabalık, kapıların açılmasıyla ürünlere hücum etti. Vatandaşlar halı, paspas, battaniye gibi ürünleri alabilmek için birbiriyle yarıştı. Mağaza, 350 lira değerindeki çift kişilik battaniyeyi 80 liraya, 180 lira değerindeki tek kişilik battaniyeyi 30 liraya, çift kişilik silikonlu yorganı 240 lira yerine 40 liraya satışa sundu. Diğer ürünlerde ise yüzde 50 ile 75 arasında indirimler yapan firma, stoktaki ürünlerin bitmesinin ardından mağazayı kapatacaklarını söyledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık