Dikkat! Elektrik kesintisi..

ADM Milas İlçe Yöneticiliği’nden verilen bilgiye göre, 18 Ekim Pazar günü 09:30-14:30 saatleri arasında  Bayır, Gürceğiz, Akçakaya, Çakıralan, Dereköy, Pinar, Sekköy, Hüsamlar, Çamlıca, Kalem, Yoğunoluk, alatepe, Kultak Mahalleleri genelinde, Menteşe ilçesi Dağpınar ve Zeytinköy Mahallelerinde, Sarnıç Mahallesi’nin Akbük mevkiinde ve TKİ Bağdamları ve Sekköy, YEAŞDereköy ham su pompaları ile Ören içme suyu ve Kemerköy Termik Santrali A-4 Kömür hazırlama tesislerinde, Bağdamları GES santrallerinde elektrik enerjisi kesintisi uygulanacaktır.

Dikkat! Elektrik kesintisi..

Ören, Türkevleri, Çökertme, Bozalan, Gökbel mahaleleri geneli Bodrum ilçesi üzerinden enerjilendirilerek elektrik kesintisi yaşanmayacaktır. Ancak kısıt şartları oluşması durumunda belirtilen yerleşim yerlerinde de enerji kesintisi uygulanabilecektir.

Yapılacak çalışmaların erken bitmesi halinde, bu yerlere erken enerji verileceğinden, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmalarının faydalı olacağı bildirilmiştir.

İlgili vatandaşlara duyurulur.a

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık