Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

DİKKAT! ELEKTRİK KESİNTİSİ

ADM Milas İşletme Yöneticiliği’nden verilen bilgiye göre, 28 Mart Pazar günü, 10:00-11:00 saatleri ve 16:00-17:00 saatleri arasında enerji kesintisi olacaktır.

DİKKAT! ELEKTRİK KESİNTİSİ

ADM Milas İşletme Yöneticiliği’nden verilen bilgiye göre, 28 Mart Pazar günü, 10:00-11:00 saatleri ve 16:00-17:00 saatleri arasında Bayır, Gürceğiz, Akçakaya, Çakıralan, Dereköy, Pinar, Sekköy, Hüsamlar, Çamlıca, Kalem, Yoğunoluk Mahalleleri ve Menteşe ilçesi Dağpınar, Zeytinköy Mahalleleri genelinde,

Aynı gün 10:00-17:00 saatleri arasında TKİ Bağdamları ve Sekköy, YEAŞ Dereköy ham su pompaları ile Ören içme suyu ve Kemerköy Termik Santralı A-4 kömür hazırlama tesislerinde, Bağdamları GES santrallerinde enerji kesintisi uygulanacaktır.

Bayır, Gürceğiz, Akçakaya, Çakıralan, Dereköy, Pinar, Sekköy, Hüsamlar, Çamlıca, Kalem, Yoğunoluk Mahalleleri geneli ile Menteşe ilçesi Dağpınar, Zeytinköy mahalleri genelinde 11:00-16:00 saatleri arasında Bodrum ilçesi üzerinden enerjilendirilerek, elektrik kesintisi yaşanmayacaktır. Ancak kısıt şartları oluşması durumunda belirtilen yerleşim yerlerinde enerji kesintisi uygulanacaktır.

Ören, Alatepe, Kultak, Türkevleri, Çökertme, Bozalan, Gökbel mahalleleri geneli ile Menteşe ilçesi Sarnıç Mahallesi’nin akbük mevkiinde 10:00-17:00 saatleri arasında Bodrum ilçesi üzerinden enerjilendirilerek elektrik kesintisi yaşanmayacaktır. Ancak kısıt şartları oluşması durumunda belirtilen yerleşim yerlerinde enerji kesintisi uygulanacaktır.

Yapılacak olan çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirtilen saaten once bitmesi halinde, ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verileceğinden, jeneratör kullanan abonelerin, kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmalarının faydalı olacağı bildirilmiştir.

İlgili vatandaşlara duyurulur.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis