Dörtyol Gençlik Kulübü Başkanı Spor Saatin’de konuk oldu

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Dörtyol Gençlik Kulübü Başkanı Spor Saatin’de konuk oldu

Radyo Gözlem’de yayınlanan Spor Saati’nin bu haftaki konuğu Dörtyol Gençlikspor Kulübü Başkanı Sercan Ergin oldu… Ergin ile Milas’ta spor konuşuldu…

Hüseyin Açar tarafından Radyo Gözlem’de sunulan Spor Saati’ne konuk olan, alt yapı futbolcuları ve antrenman çalışmaları hakkında bilgiler veren Sercan Ergin, kulüplerin alt yapısında futbol eğitimi alan ve futbol oynayan genç sporculara “antrenörlerinizin sözünden çıkmayın ve başarılı olmak için çok çalışın” diyen Sercan Ergin sporcuların anne ve babalarına da seslenerek “çocuklarınızın her zaman yanında olun ve onları olumlu şekilde destekleyin” çağrısında bulundu.

Milas’ta sporun her dalında başarılı futbolcular olduğunu söyleyen Ergin, Milas’ta tek eksik yönün antrenman sahaları ve sportif çalışma alanların azlığı olduğunu belirtti.

Antrenman salonları ve sahaların olmaması yüzünden başarılı sporcuların yetiştirilmesinde bazı sıkıntılar olduğuna da değinen Ergin, Spor Saati’nde Dörtyol Gençlikspor Kulübü’nün sportif çalışmaları ile ilgili bilgiler de verdi.

“Milas sportif etkinliklerin yapılması adına Muğla’nın tüm ilçelerini geride bıraktı” diyen Ergin, Milas Belediyespor Kulübü Büyük Erkekler Voleybol Takımı’nın üçüncü ligde son derece başarılı maçlar yaptığını ve Milaslılar tarafından ilgi ile izlendiğini de belirterek kulübün tüm sporcularını antrenörlerini ve yöneticilerini kutladığını söyledi.

Yeni Milasspor Kulübü’nün 2016 - 2017 sezonunda Süper Amatör Küme Ligi’nde yeni yönetimi ve yeni sporcuları ile başarılı bir sezon yaşadığını vurgulayan Ergin, mevcut parasal olanaksızlıklarla ligde elde edilen başarının küçümsenmemesi gerektiğini vurguladı.

Dörtyol Gençlikspor Kulübü Başkanı Sercan Ergin, Yeni Milasspor’un kalan 3 maçını kazanıp ligde Yatağanspor’un kalan 2 maçından en az birinde sahadan yenik ayrılması halinde şampiyonlukta söz sahibi olabileceğini belirtti.

Milas’ta sporun önemli bir tanıtım dalı olduğunu söyleyen Başkan Ergin, Milas’ta sporun her dalına destek veren tüm yerel yönetimlere teşekkür ettiğini söyledi ve tüm spor kulüplerine başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık