Dostluk kazandı …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Dostluk kazandı …

İlçemizi Muğla U16 Ligi A grubunda temsil eden iki takımın Ören Şehir Stadyumundaki lig sıralaması maçında dostluk rüzgârları esti.

Mehmet Kabak’ın antrenörlüğünü yaptığı Milasgücü ile Mustafa İçöz’ün antrenörlüğünü yaptığı Yeni Milasspor U16 Futbol takımlarının karşılaşmasında karşılıklı atılan birer golle takımlar maçı 1-1 berabere bitirdiler.

 

Grup birincisini penaltı atışları belirledi

Ören Stadyumunda geçtiğimiz hafta oynanan grup sıralaması karşılaşmasında Milasgücü U16 Futbol Takımı, Yeni Milasspor U16 Futbol Takımı karşısında grup birinciliğini penaltı atışları sonrasında ilan etti.

Penaltı atışları sonucunda 3 - 2’lik bir skorla müsabakadan galip ayrılan Milasgücü, A Grubu Şampiyonu oldu ve Muğla Play Off karşılaşmalarına grup birincisi olarak katılma hakkını kazandı.

İlçemizin diğer bir temsilcisi olan Yeni Milasspor ise grup ikincisi olarak Milasgücü, Muğlaspor ve Ortaca Belediyespor ile aynı grupta Muğla Temsilciliği için mücadele edecek.

 

Kura ile tekrar eşleştiler

Muğla İl Temsilciliği müsabakalarına çıkacak olan 2 Milas takımı Play Off karşılaşmalarının ilkinde kura sonucu eşleşerek ilk maçlarını birbirleriyle yine Ören sahasında oynayacaklar.

 

U16 Muğla Play Off maçları Perşembe günü başlıyor

Dört U16 Futbol Takımının Muğla Temsilcileri olmak için mücadele edeceği Play Off karşılaşmaları 25 Ocak Perşembe günü başlıyor.

 

Play Off maç programı

25 Ocak Perşembe saat 14.00

Milasgücü - Yeni Milasspor (Ören sahası)

Muğlaspor - Ortaca Belediyespor (Köyceğiz sahası)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık