Dr. Kahraman Karaisaoğlu tutuklandı

Adem KANKAYNAR

Dr. Kahraman Karaisaoğlu tutuklandı

İlçemiz 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde Kadın ve Doğum Uzmanı olarak görev yapan Dr. Kahraman Karaisaoğlu, önceki gün polis tarafından gözaltına alınmış, yapılan sorgulamanın ardından dün adliyeye çıkarılmıştı. Dr. Karaisaoğlu, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Hakkında yasadışı kürtaj yapmak ve rüşvet almakla ilgili iddialar bulunan 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Kadın ve Doğum Uzmanı Dr. Kahraman Karaisaoğlu, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Dr. Karaisaoğlu ile birlikte gözaltına alınan tıbbi sekreter ise denetimli olarak serbest bırakıldı.

Uzun bir süre teknik ve fiziki takibin yapıldığı ileri sürülürken, yasadışı kürtaj yaptığı ve rüşvet aldığı iddia edilen Dr. Kahraman Karaisaoğlu, önceki gün savcılık talimatıyla gözaltına alınarak, emniyete getirilmişti. Buradan yapılan sorgulamanın ardından Karaisaoğlu ve sekreteri dün sabah saatlerinde adliyeye çıkarıldı.

Dr. Kahraman Karaisaoğlu ve sekreteri adliyede iken kalabalık bir grup kendisine destek olmak için adliye binası önünde toplandılar. Suçlamaların doğru olmadığını ileri süren kalabalık, Dr. Karaisaoğlu’na haksız yere gözaltına alındığını ve beraat edeceğini ileri sürdüler. Ancak muayenehanesinde sekreter olarak görev yapan personel, adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, Dr. Kahraman Karaisaoğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

   

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık