Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Duayen sporcular üçüncü kez bir araya geldi

İstanbul Karagücü Birinci Ordu Spor Kulübü’nün eski ünlü sporcuları üçüncü kez bir araya geldi.

Duayen sporcular üçüncü kez bir araya geldi

Türk Güreş milli takımı forması altında dünya güreşinde elde ettikleri büyük başarılarla isimlerinden sitayişle söz ettiren İstanbul Karagücü Spor Kulübü güreşçi, voleybolcu, futbolcu, Judo takımı sporcuları geçtiğimiz haftasonu Denizli Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu, Uygulama Oteli’nde bir araya geldi.

46 eski milli ve dünya şampiyonluğu yaşayan sporcular bir araya gelerek, iki gün hasret giderdiler. Hatırlanacağı üzere ilki İstanbul Boğazı’nda,

ikincisi Bodrum Körfezi’nde yapılan İstanbul Karagücü Kulübü sporcuları buluşmasının üçüncüsü gerçekleşti. Eski milli voleybol takımının kaptanı Denizli’nin tanınmış iş adamlarından Haluk Şahin ile Milas’ın tanınmış milli güreşçilerinden iş adamı Hasan Ölmez hocanın birlikte organize ettikleri buluşmada, Karagücü Kulübü’nün ödül törenine daha önceki iki yıl içerisinde gelemeyen Milas güreşinin efsane güreşçilerinden Mehmet Güçlü ve ünlü güreşçi Mahmut Demir de katıldı.

Geceye ayrıca,  Milaslı iş adamı Hasan Ölmez, Milas Zabıta Memuru Erkan Uysal, eski milli voleybolcu Haluk Şahin, güreş yaptığı yıllarda bir çok başarılara imza atan Türkiye dereceleri bulunan, Eyüp Sönmez, eski Milli Boksör Yasin Uçar, eski Milli Boksör Recep Kansızoğlu, milli futbolcu Yusuf Yurteri, mili güreşçi Abdullah Yörükler, eski milli güreşçi Haydar Karataş, milli kaleci Selahattin Çetiner, eski milli güreşçi Kemal Karakaya, eski milli Güreşçi Sefer Özyazıcı, eski milli güreşçi, İbrahim Bozok, dünya şampiyonu Erol Mutlu katıldı.

Cumartesi günü üçüncüsü düzenlenen Karagücü ödül töreninde ödül gecesine katılan dünyaca ünlü güreşçiler, voleybolcular, judocular ve basketbolcular ödüllerini aldı. Ödülleri Hasan Ölmez, Haluk Şahin, Eyüp Sömez ve Mahmut Demir verdi.

Ödül gecesinde ödülünü almak için sahneye çıkan her sporcu çok kısada olsa öz geçmişlerini anlattı.

Pazar günü yapılan kahvaltı sonrasında bazı sporcular Pamukkale’den ayrılırken, bazı sporcular da Pamukkale’nin tarihi ve turistik yerleri gezdiler.

Dünyaca ünlü baş pehlivanlar ve diğer branşta isim yapan tanınmış sporculara gezileri sırasında, buluşmayı düzenleyen eski milli voleybolcu Haluk Şahin ile Milaslı iş adamı Hasan Ölmez de eşlik etti.

Pamukkale’de iki güzel gün geçiren dünyaca ünlü güreşçiler bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek Denizli Pamukkale’den ayrıldı.

Her zaman kim olursa olsun Türkiye’de iz bırakan sporcuların yanında olan ve haber yapan Milas Önder Gazetesi olarak Dünya şampiyonu güreşçilere ve diğer branştaki sporculara başarılar diliyoruz.

Son üç yıldan beri düzenlemekte olan İstanbul Karagücü birliktelik toplantısına takip ederek haber yapan spor muhabiri Sercan Ergin’e de Karagücü’nün dünyaca ünlü şampiyonları teşekkür plaketi verildi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık