Düzensiz 38 göçmen daha yakalandı

ÖNDER HABER - Adem KANKAYNAR

Düzensiz 38 göçmen daha yakalandı
  • 27 September 2018, Thursday 14:14

Akkent Polis Uygulama Noktası’nda ‘dur’ ihtarına uymayan ve kaçan araç, şehir içinde bir süre yaşanan kovalamacanın ardından, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirli ekipleri tarafından yakalandı. Aracın içerisindeki 38 göçmenle birlikte araç sürücüsü M.Y. de yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliğince gerçekleştirilen rutin uygulama esnasında, Milas Akkent Polis Uygulama Noktası’nda ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan kapalı kasa minibüs, ilçe merkezinde bir süre devam eden kovalamacanın ardından Topbaşı Mevkii’ndeki eski devlet Hastanesi civarında durduruldu. Aracın içerisindeki Pakistan ve Afganistan uyruklu 38 göçmen ile birlikte araç sürücüsü M.Y., gözaltına alınarak Milas Şehir Mezarlığı yanındaki eski Bölge Trafik ve Denetleme İstasyonu’na götürüldü.

Edinilen bilgiye göre; Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince rutin yapılan uygulama sırasında, Milas Akkent polis uygulama noktasına yaklaşan 34 BG 0139 plakalı kapalı kasa minibüs durdurulmak istendi. Ancak araç sürücüsü M. Y., polisin ‘dur’ ihtarına uymadı ve kaçmaya başladı. Polis ekipleri kaçan minibüsü bir süre şehir merkezinde kovaladı ve Hisarbaşı Mahallesi Topbaşı Mevkii’ndeki eski Devlet Hastanesi civarında aracı durdurmayı başardı. Aracın içerisinde, Pakistan ve Afganistan uyruklu 38 göçmen ile birlikte aracın sürücüsü M.Y., Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan sürücü M.Y.’nin, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği, 38 Pakistan ve Afganistan uyruklu göçmenin ise işlemlerinin ardından ülkelerine geri gönderileceği öğrenildi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık