Efeler 3 puan aldı

​​​​​​​Milas Belediyespor:3  Jeopark Kula Belediyespor:1

Efeler 3 puan aldı

Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Ligindeki tek temsilcimiz Milas Belediyespor 28 Şubat Pazar günü Milas Atatürk Spor Kompleksinde konuk ettiği Manisa Jeopark Kula Belediyespor'u 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Ligin ilk yarısında Ankara deplasmanında 3-0 yenildiği rakibi karşısında sahaya mutlak galibiyet için çıkan Milas'ın Efeleri maçta kendi hatalarından verdikleri sayılarla maçı zora sokmasına rağmen sporcularının bireysel performanslarının rakibe göre daha iyi olması sonucu maçı kazandı. Karşılaşmanın ilk setinde her iki takımda etkili bir oyun sergilediler. Başa baş geçen seti 25-23 Milas aldı ve skoru 1-0 yaptı.

İkinci sette konuk takım daha etkili oynadı. Bu sette Milas, servis atışlarından rakibe sayılar verdi. Seti 25-20 alan Manisa takımı skoru 1-1 ile eşitledi. Karşılaşmanın 3. setinde yine mücadele vardı. Karşılıklı kaybedilen sayılar sonrasında temsilcimiz seti 25-22 alarak skoru 3-1 yaptı.Maçın 4.setinde heyecan her iki takım adına devam etti.

Konuk takımın 2 sporcusu bir pozisyon sonrası birbirleriyle tartışınca Manisa takımında moraller de birden bozuldu. Ancak oyundan kopmayan konuk takım seti alarak yeniden beraberliği sağlamak ve maçtan puanla ayrılmak için elinden geleni yaptı.

Milas'ın Efeleri az hata yaparak seti 25-23 aldı ve maçtan da 3-1’lik galibiyetle ayrılarak Efeler Ligi Play Off grubuna bir adım daha yaklaştı.

Maçın Hakemleri: Turgut Uzunçakmak, Taner Kayar, Nurgül Tatlı, Hasan Erdoğan, Mustafa Memişoğlu, Recep Yüksel

Milas Belediyespor: Görkem Yazgan, Burak Eser, Onur İrteni Samet Akyıldız ,Mehmet Ali Doğan, Redi Bakiri, Taha Sabah ,Oktay Tetik, Selçuk Karakoyun, Batuhan Karaca, Jakup Petras, Barış Çetrefil, Emirhan Kök, Enes Güç

Teknik Sorumlu: Osman Çakıray

Antrenörler: Sefa Koşar, Ayhan Yalçın

Jeopark Kula Belediyespor: Murathan Kurt, Eneshan Can, Emirhan Şahin, Emircan Ayyıldız, Hilmi Kaan Çiçek, Fatih Uslu, Murat Özgür Deniz, Kaan Susam, Necmi Tokatoğlu, Umut  Şahin, Abdülkerim Kaçmaz ,Ali Alp Çayır, Muhammed Aray ,Oktay Başar

Teknik Sorumlu: Fuat Dokgöz

Antrenör: Abdülhamit Binmez

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık