Ege illeri tanıtımının bu yılki ev sahibi Muğla!

ÖNDER Haber -

Ege illeri tanıtımının bu yılki ev sahibi Muğla!

Her yıl Ankara’da düzenlenen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilecek olan Ege İlleri Tanıtım Günleri Organizasyonu çalışmaları sürüyor.

Bu yıl, ilimiz Muğla’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan tanıtım günlerinin ayrıntıları konusunda, Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten başkanlığında bir danışma toplantısı düzenlendi.  7 Ekim Cuma günü gerçekleştirilen toplantıya Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) adına toplantıya katılan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dişcigil konuyla ilgili bilgi vererek, “Bu yıl 9’uncusu düzenlenecek Ege İlleri Tanıtım Günleri ilimiz ev sahipliğinde düzenlenecek. 500 m2 alanda  İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Belediyeler, Odalar ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleri ile ilimizin tanıtımını gerçekleştireceğiz. Organizasyonun detayları 25 Ekim Salı günü geniş katılım ile gerçekleştirilecek toplantıda kesinlik kazanacak” dedi.

MUTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, 10-14 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Ege İlleri Tanıtım Günleri’nde, Muğla için ayrılan alanda sadece deniz, kum, güneş ekseni etrafında değil, ilin kültürünün de tanıtılacağı bir organizasyon hedeflendiği belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık