Eğitime katılmak ücretsiz olacak

​​​​​​​MİTSO'DA E- TİCARET VE DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ YAPILACAK

Eğitime katılmak ücretsiz olacak
  • 09 August 2022, Tuesday 15:57

Milas Ticaret ve Sanayi Odasında e-ticaret ve dijital pazarlama eğitimi yapılacak. MİTSO'nun daveti üzerine e-ticaret uzmanı eğitmen Cem Baturay Tınaz tarafından verilecek eğitim 9 Eylül 2022 Cuma günü MİTSO'da yapılacak.

MİTSO üyelerinin yanı sıra dışarıdan başvuruların da kabul edileceği e-ticaret ve dijital pazarlama eğitimlerine katılmak isteyenler, 7 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 17.00'ye dek MİTSO'ya şahsen başvurarak veya 0 252 512 11 18 numaralı telefonun dahili 122 numarasını çevirerek telefonla da yaptırabilecekler. Ücretsiz olarak düzenlenecek e-ticaret ve dijital pazarlama eğitimleri belirtilen günde 13.00 - 14.30 ve 15.00 - 16.30 saatleri arasında yapılacak. E-ticaret eğitiminde "e-ticarete nasıl başlarız ve nasıl yönetiriz?" konu başlığı altında sunum yapılırken dijital pazarlama eğitiminde ise "pazarlama stratejileri, pazarlama yöntemleri" işlenecek.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, çağımızın dijital iletişim çağı olduğunu belirterek "Çağın gereği artık internet üzerinden yapılan ticaret ve pazarlamada yoğunlaşıyor. Bizim üyelerimizin de bunun dışında kalması düşünülemez. Milas zeytininden zeytinyağına, balından balığına çok önemli bir üretim potansiyeline sahip. Milaslı üreticilerin, üretici firmaların dijital pazarlama yöntemlerini kullanarak e-ticaret ile dünyaya açılmaları mümkün olacaktır. Bu nedenle üyelerimizi, bu işe hevesli gençlerimizi ücretsiz olarak verilecek eğitime katılmaya davet ediyorum" diye konuştu. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık