Ekrem Orhan Tenis Turnuvası yapıldı

​​​​​​​Geçtiğimiz yıl içerisinde vefat eden Muğla Yatağanlı Spor Muhabiri, gazeteci Ekrem Orhan’ın anısına birincisi düzenlenen Tenis Turnuvası Muğla’da yapıldı.

Ekrem Orhan Tenis Turnuvası yapıldı
  • 22 September 2020, Tuesday 10:30

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) tarafından 19-20 Eylül tarihlerinde Muğla’da düzenlenen 8-9-10 yaş Tenis Turnuvasına katılım oldukça fazla oldu.

Muğla’da 2 gün boyunca yapılan Tenis yarışmaları sonrasında 20 Eylül Pazar günü kategorilerinde dereceye giren küçük sporcuların ödülleri, kupa ve madalyaları Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut tarafından verildi.

Gazeteci Ekrem Orhan adına düzenlenen tenis Turnuvasının ödül töreninde bir konuşma yapan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut

“Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC), Muğla Tenis Kulübü ve Muğla Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ve 2 gün devam eden merhum Gazeteci Ekrem Orhan'ı Anma 8-9-10 Yaş Tenis Turnuvası'nda dereceye giren sporculara ödüllerini takdim ettik. Merhum meslektaşımız Ekrem Orhan'ın ailesinin de hazır bulunduğu turnuvaya katılan sporcularımızı kutlarken, 2 gün boyunca emeklerini yadsıyamayacağımız Muğla Tenis Kulübü Başkanı Sayın Seyhan Heb ve tenis antrenörlerimize teşekkürü bir borç bilirim” diyerek, gelecek yıl turnuvanın daha geniş katılımlı olarak devem edeceğini söyledi

Milaslı Sporcu ikincilik kupasını aldı

Merhum Gazeteci Ekrem Orhan adına bu yıl Muğla’da ilk kez düzenlenen Tenis Turnuvasına ilçemiz Milas’tan da küçük tenisçiler, antrenörleri eşliğinde katıldılar.

Turnuvada 9 yaş grubu erkeklerde Antrenörlüğünü Mehmet Ali Karacan’ın yaptığı Milas Akademi Spor Kulubü Tenis Sporcusu Ömer Doğruel grup ikincisi oldu ve Milas’a ikincilik kupasıyla döndü.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık