‘Elden Ele’ye ilgi artıyor

ÖNDER Haber -

‘Elden Ele’ye ilgi artıyor

Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Elden Ele projesi, gönüllü yurttaşların yardımları ile gün geçtikçe büyüyor.

İlçemizdeki hayırsever yurttaşlar ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü işlevi gören Elden Ele projesine bağışlar devam ediyor.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Boğaziçi mahallesinde ikamet eden Mualla Özkan adlı yurttaşımız da koltuk takımı, mutfak malzemeleri, baza, yatak, fırın, halı, giyim eşyaları, vitrin gibi evinin tüm eşyasını bağışlayarak projeye destek verdi.

Herkesin bu projeye destek vermesi gerektiğini belirten Özkan; “Çeşitli sebeplerle kullanım dışı kalan ev eşyası ve kıyafetlerin bir noktada toplanıp ihtiyaç sahibi ailelerin kullanımına sunulması amacıyla ben de bu projeye destek vermek istedim. Alım gücünün iyiden iyiye düştüğü günümüz şartlarında dar gelirli ailelere destek olmak hepimizin görevi” dedi.

Bağışları için Mualla Özkan’a teşekkür belgesi sunan Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynep Mat; “Bu uygulamayla hedef, toplumsal dayanışmayı teşvik etmek. Projemizin uygulamaya geçtiği günden bu yana hayırsever vatandaşlarca başta giyim eşyası olmak üzere, yatak, baza, kanepe ev gereci, beyaz eşya ve evlenecek çiftlere gelinlik gibi bir çok eşya yardımı yapıldı. Büyük ilgi gören projemiz için hayırsever vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, bağış yolu ile gelen eşyaların öncelikle temizlik ve kullanılabilirlik durumları göz önünde bulundurularak tasnifi yapıyor ve belli bir düzen içinde yerleştirilen eşyaları dağıtıma hazır hale getiriyor. Projeden Milas Belediyesinden aceze yardımı alanlar ve ihtiyaçları doğrultusunda muhtaçlıklarını belgeleyenler ücretsiz yararlanıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık