Emekliler meydana çıkıyor.. “ZAM ZAM, UCUZLUK NE ZAMAN?!”

Yaşadığımız bunalımlı günlerde, aldıkları maaş yoksulluk sınırının çok çok altında olan emekliler, asgari ücrete ve memurlara zammın ne kadar olacağının konuşulduğu bu günlerde, kendilerinin sorunlarını da dile getirmek için alanlara çıkıyorlar.

Emekliler meydana çıkıyor.. “ZAM ZAM, UCUZLUK NE ZAMAN?!”
  • 10 December 2021, Friday 10:38

Emeklilerin örgütlü olduğu ve maaşlarının toplu sözleşmeyle belirlenmesi için mücadele eden Tüm Emekliler Sendikası Milas Temsilciliği de Cumartesi günü Atapark’ta bir basın açıklaması yapacak.

Tüm Emekliler Sendikası Milas Temsilcisi Mustafa Ali Demirci, kitlesel bir şekilde yapmak istedikleri basın açıklamasıyla ilgili olarak, tüm emeklileri basın açıklamasına davet ederken, şunları söyledi:

Tek adama dayanan saray rejimi ülkenin bütün kaynaklarını ve geleceğini uluslararası tekellere ve yerli işbirlikçilerine yağmalatarak; ülkeyi emekliler ve emekçiler aleyhine sonu gelmez bir karanlığa sürükledi. Hazırlanan 2022 bütçesi emeklileri ve halkı kapsam dışı bıraktı.
Bu bütçenin emekliler için bir anlamı yoktur. Emeklilere sürekli ve derin bir yoksulluk dayatılmaktadır. İzlenen yanlış ekonomik politikaların ülkemizi düşürdüğü bu durumu emekliler olarak asla kabul etmiyoruz. Bu koşullarda emekliler olarak geçinemiyoruz ve isyandayız.
Artık yeter, insanca ve onurlu yaşamak istiyoruz!
Açlığa ve sefalete teslim olmayacağız!

Sevgili dostlar, Tüm Emekliler Sendikası Milas Temsilciliği olarak 11/12/2021 Cumartesi günü saat 12.00 de Atapark’ta "HAYAT PAHALILIĞI ve ZAMLARA" karşı basın açıklamamız vardır.katılımınız bizleri onurlandıracaktır. Bilgilerinize.
Zam Zam ucuzluk ne zaman diye hep birlikte haykırmak dileklerimle alanda bulu
şmak üzere hepinize selamlar.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık