“En Büyük Bayram” yine sönük kutlanıyor..

En büyük bayramımız, Cumhuriyetimizin 97.yıldönümü, pandeminin de etkisiyle yine sönük kutlanıyor. 29 ekim Cumhuriyet Bayramı’nın kutlama programı, 28 Ekim Çarşamba günü Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, 29 Ekim sabahı Kaymakamın tebrikleri kabulü, Atapark’ta saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın söylenmesi ve solo zeybek gösterisiyle sınırlı. Aynı gece saat 19:23’te bayraklarla süslenen evlerin balkonlarından hep birlikte söylenecek İstiklâl Marşımızın söylenmesiyle de sona erecek.

“En Büyük Bayram” yine sönük kutlanıyor..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı 28 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 13’te Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlayacak. Tören, çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla sona erecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ikinci bölümü, 29 Ekim Perşembe günü saat 10’da Kaymakam Eren Arslan’ın, Kaymakamlık Bahçesinde, hava şartlarının elverişsiz olması durumunda Kaymakamlık Binası içerisinde kamu kurum ve kuruluş yöneticilerinin tebriklerini kabul etmesiyle başlayacak.

Kaymakamlıkta tebriklerin kabulünün ardından Milas Atapark’ta devam edecek olan kutlama programında; Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımız okunduktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı okunacak. İki öğrenci tarafından şiir okunmasının ardından, Milas Kaymakamı Eren Arslan tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirilecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi kutlama programı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde Solo Zeybek Gösterisi ile sona erecek.

Bu yıl 97'ncisi kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 29 Ekim Perşembe günü saat 19.23’te vatandaşlar tarafından ay yıldızlı bayrağımızla süslenen balkonlardan hep birlikte İstiklal Marşımızın okunması ile son bulacak.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık