Ergin Spor U18 takımı skorlara takılmadan mücadelesini sürdürüyor

​​​​​​​Pandemi öncesinde mahalli ikinci amatör kümede ve yıldızlar liginde yer alan, pandemi sonrası 2022-2023 sezonunda Muğla Mahalli Ligi’nde U16 ve U18 takımlarıyla mücadele etmekte olan Milas Ergin Spor takımı teknik sorumlusu Oğuz Yetkin, yardımcısı Nazmi Yükselen hocaların nezaretinde çalışmalarına Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda aralıksız devam ediyor.

Ergin Spor U18 takımı skorlara takılmadan mücadelesini sürdürüyor
  • 26 January 2023, Thursday 12:04

Bu sezon Milas Ergin Spor Kulübü’nün mahalli ligde yer almasında katkıları olan sarı-kırmızılı takımın teknik sorumlusu Oğuz Yetkin çalışmalar hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Milas Ergin Spor alt yapı takımı olarak sezon başında 44 sporcu ile lisans yaptık. Yeni yapılanan kadromuzdan beklentimiz düşündüğümüz gibi olmadı ama Muğla futboluna yetenekli yeni yüzler kazandırdık. Bugüne kadar oynadığımız müsabakaları takılmadan çalışmalarımıza sporcularımızla devam ediyoruz. Hafta sonu kendi sahamızda Muğla Spor U18 takımıyla karşılaşacağız. Her zaman olduğu gibi sahada mücadelemize disiplin içerisinde devam edeceğiz.”

Milas Önder Gazetesi olarak Milas Ergin Spor takımına hafta sonu Muğla Spor ile oynayacakları müsabakada başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık