Erkan Çil, ‘Erkek Kuaförler Milli Takım Kaptanı’ oldu

ÖNDER Haber -

Erkan Çil, ‘Erkek Kuaförler Milli Takım Kaptanı’ oldu

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından 25 Nisan’da Ankara’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenen yarışmada oluşturulan Milli Takım, Antalya’nın Alanya ilçesinde 4 günlük bir kamp gerçekleştirdi… Seçmelerde Milli Takımda yeralmayı başaran Milas Kuaförler, Berberler ve Güzellik Salonları Derneği Başkanı Erkan Çil, Erkek Kuaförler Milli Takımı Kaptanı seçildi…

Yaklaşık 6 ay önce oluşturulan Berberler ve Kuaförler Milli Takımı, Alanya’da 4 günlük kamp gerçekleştirdi. ARGE çalışmaları yapılarak, sorunlar ve beklentilerin ele alındığı kamp döneminde Genel Kaptan ve Kategori Kaptanları da belirlendi.

Milli Takım Genel Kaptanlığına Ömer Sarıoğlu seçilirken, Erkek Kuaförler Milli Takım Kaptanlığına Milas Kuaförler, Berberler ve Güzellik Salonları Derneği Başkanı Erkan Çil seçildi.

Kamp süreci ve milli takımın yol haritasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çil, “Milli takım kampı öncesi Blanco Piedra kozmetik firmasınca eğitimler düzenlendi. Kampımız milli takımda yeralan herkes açısından çok verimli geçti. Milli takım olarak ilk kampımızı gerçekleştirmiş olduk.  İnşallah ülkemizi yurt dışı arenasında en iyi şekilde temsil edip bayrağımızı gururla dalgalandıracağız. Sayın Federasyon Başkanımız Bayram Karakaş ‘a, değerli koordinatörümüz Mustafa Şahin’e, milli takım arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Böyle bir ailenin bir üyesi olmak gurur verici” dedi.

İlerleyen günlerde Yunanistan’da gerçekleştirilmesi planlanan bir yarışma organizasyonunu gündemlerine aldıklarını da belirten Çil, “Fransa ve başka ülkelerle federasyonumuz görüşme halinde. Bu konularda milli takım organizatörü Mustafa Şahin beyin öncülüğünde devam edilmekte” dedi.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık