Ersin Köksal ile 3 dönem daha

İlçemizin spor kulüplerinden biri olan ve kulüp başkanlığını Ersin Köksal’ın yaptığı Milas Gençlikspor Kulübü Olağan Genel Kurulu ile 3 yıllığına yeni yönetimini belirledi.

Ersin Köksal ile 3 dönem daha
  • 07 July 2021, Wednesday 9:43

5 Temmuz Pazartesi günü Mylasa 48’de yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısıyla mevcut kulüp başkanı Ersin Köksal 3 yıllığına kulübün başkanlığına getirildi.

2002 yılında kurulan Milas Gençlikspor Kulübünün bugüne kadar kulüp başkanlığını üstlenen ve yenilenen yönetim kadrosuyla bir kez daha göreve gelen Başkan Ersin Köksal yönetim kurulu üyelerine yönelik şu konuşmayı yaptı:

Hep birlikte nice güzel yıllara

“Milas Gençlikspor Kulübü üyelerine ve yeni göreve gelen yönetim kurulumuzdaki tüm isimlere teşekkür ediyorum. Milas Gençlikspor Kulübünün Olağan Genel Kurulunu bugün gerçekleştirdik. Yeni yönetim ekibimizle birlikte 3 yıllığına görevimize devam edeceğiz. Milas Gençlikspor Kulübü’nün yeni yönetimiyle kulübünün adını daha çok kitlelere duyurmak adına önemli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.

Çok güzel bir yönetim ekibimiz var yeni dönemde de yine her dönemde olduğu gibi ben değil biz mantığı ile hareket ederek mevcut olan sporcu sayımızı arttırmayı hedefliyoruz. Geçmiş yıllarda pandemi olmadığı dönemlerde 650 aktif lisanslı sporcumuz vardı. Pandemi nedeniyle tüm spor branşlarımızda 2 dönemimiz kayıp oldu. Ancak yeni dönemde aşılanma çalışmalarıyla birlikte Eylül Ekim aylarında spor etkinliklerinin ve liglerin yeniden başlayacağı inancını taşıyorum. Yeni dönemde atletizm ve görme engelliler spor branşlarını açıyoruz. Bu branşların yanında tüzük değişikliği yaparak birkaç spor branşı daha ekledik. Önümüzdeki süreç içersinde o branşları da açma durumuz olabilir.

Yeni açılacak spor branşları için sponsor olan yönetim kurulumuzda ki arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Atletizmde ve görme engelliler spor branşında çalışmalarımız bir sosyal yardım projesi anlamındadır. Bu anlamda emeği geçen tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Daha önceki yönetim kurulu arkadaşlarımıza bu dönemde yeni arkadaşlarımız eklendiler ben aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyorum.

Milas Gençlikspor kulübü farklı spor branşlarında 7 milli sporcumuzu ülkemize kazandırdı. Milas Gençlikspor Kulübü kendi gelirlerini kendi yaratan bir spor kulübüdür bu gelirlere siz değerli yönetim kurulu üyelerimizde katkı vermektesiniz işte bizi de diğer spor kulüplerinden ayran özelliğimiz budur. Yeni dönemimizde gelirlerimizi artırabilmemiz adına yeni projelerimiz var zaman içersinde bu projelerimize de hep birlikte devreye sokacağız.

Yeni dönemimizde spor branşlarımızda aramıza yeni antrenörlerimiz de katılacaklar. 3 sene sonra bugün konuştuklarımızın dışında yeni milli sporcularımız inşallah sizlere ve Milas’a tanıtma fırsatı bulabileceğiz.

Yeni spor dönemimizde her branşta alt yapımızda ki sporcularımızla birlikte belirlediğimiz hedeflere doğru hep birlikte koşacağız. Süper Amatör Küme Liginde mevcut kadromuza yeni sporcular ekleyip dışarıdan takıma ağabeylik yapacak futbolcularında katılmasıyla mücadelemizi en iyi şekilde yapacağız.

Milas Gençlikspor Kulübü olarak 17-18 yaşında ki genç sporculara değer veren bir kulüp olma özelliğini taşıyoruz. Bu yaşta ki sporcular milli takımlarda yer alıyor bizim ülkemizde de, bu yaşta ki sporcularda milli takımlarda yer alabilirler.

Son olarak geçmiş dönemlerde bizimle birlikte yürüyen tüm yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza bundan sonraki dönemlerde bizimle birlikte olacak arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum 2021-2022 spor dönemi kulübümüze ve tüm kulüplere hayırlı uğurlu olsun temennisiyle sözlerimi noktalıyorum.

Milas Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu Listesi

Asil

1-Ersin Köksal- Başkan

2-Şafak Kaya- Başkan Yardımcısı

3-Talip Kızılateş-Başkan Yardımcısı

4-Yener Akça- Başkan Yardımcısı

5-İlker İğdeli-Genel Sekreter

6-Ahmet Yalçın-Sportif Alt Yapı Sorumlusu

7-Bülent Sezgin-Dernek Sporcu Veli İşbirliği Sorumlusu

8-Ramazan Şimşek- Mali Sekreter

9-Burak Öztürk-Genel Kaptan

10-Süleyman Onur Çırak-Sportif Alt Yapı Sorumlusu

11-Mustafa Yalçın Yılmaz- Kaynak Yaratma Sorumlusu

12-Durmuş Akyol-Halkla İlişkiler Reklam Pazarlama Sorumlusu

13- Özkan Avcılar-Basın Sözcüsü

14-Durmuş Kavcar-Tesisler Sorumlusu

15- Soner Çamlıbelen-Kaynak Yaratma Sorumlusu

16- Ramazan Kuşoğlu- Sportif Altyapı ve Salon Sporları Sorumlusu

17- Mehmet Emin Şentürk- Halkla İlişkiler Reklam Pazarlama Sorumlusu

Disiplin Kurulu

Asil

1-Vedat Arabek 2- Ömer Faruk Başer 3- Servet Levent Aycan

Denetleme Kurulu

Asil

1-İlker Kasapoğlu 2- Mehmet Karakuş 3-Enes Akdağ

ASKF Delegeleri

Asil

1-Aygün Kaya 2- Şafak Kaya 3- İlker İğdeli

 Kulüp Temsilcileri:1-Mehmet Çayırlı 2-Mustafa Sezgin 3-Celal Devrim 4-Hasan Gül 5- Ali Yiğit 6- Coşkun Şenol 7- Ahmet Kabaçam 8- Hüseyin Açar 9- M.Demirel Varlıoğlu 10-U.Onur Bozer 11-Tuncay Mumcu 12- Fahri Şimşek 13-İbrahim Kıymık 14-Şadiya Bengü 15- Hasan Gül 17- Mustafa Gümüşkaya

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık