Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Etkin pişmanlık fayda etti

Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı etkin pişmanlıktan faydalanarak başka bir operasyonun gerçekleşmesini sağladı. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklanırken, diğer şüpheli yarın adliyeye çıkarılacak.

Etkin pişmanlık fayda etti

Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Milas Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine bugün bir eve uyuşturucu baskını düzenledi.

Operasyonda 16 parça halinde 28.33 gram metamfetamin, 7 parça halinde 7.97 gram skunk, 2 adet LSD, 2 adet ecstasy maddesi ile birlikte pompalı tüfek ve hassas terazi ele geçirildi.

Operasyonun ardından gözaltına alınan şahıs, emniyetteki sorgusunda etkin pişmanlık yasasından faydalanmak istediğini belirtmesi üzerine uyuşturucu maddeleri aldığı adres ve şahsın bilgilerini verdi.

Elde edilen veriler ve dosya savcısı tarafından verilen talimat üzerine Boğaziçi Mahallesi'nde lüks bir villada ve araçta Bodrum ve Milas Narkotik Grup Amirliği ekipleri tarafından arama gerçekleştirildi.

Ekiplerce yapılan aramada 3 parça halinde 88.50 gram skunk, 13 parça halinde 85.24 gram metamfetamin, 7 adet LSD, 2.48 gram esrar maddesi ele geçirildi. Aynı zamanda başka bir adli suçtan da aranması olan şüpheli M.İ adlı ev sahibi şahıs, ekipler tarafından gözaltına alındı.

M.İ.'nin ifade ve sorgu işlemlerinin ardından Milas Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceği öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis