Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Evden Çalışma Teknolojik Ürünlerin Satışını Yükseltti

Evden çalışma ve eğitimin yaygınlaşması teknoloji ürünlerine olan ilgiyi artırıyor.

Evden Çalışma Teknolojik Ürünlerin Satışını Yükseltti
  • 18 February 2021, Thursday 11:07

BURSA (İGFA) - Gündelik hayata ait nerdeyse tüm alışkanlıkları değiştiren COVID-19 salgını hem iş, hem de eğitim hayatındaki standartları yeniden belirledi.  İş ve eğitim süreçlerini evlerine taşıyanlar bu sürece uyum sağlayacak ekipmanlara yoğun ilgi göstermeyi sürdürüyor. Bu dönemde çalışanlar; video konferanslar için webcam, dizüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar soğutucu, yazıcılar ve bilgisayar bileşenleri gibi kategorilere yoğun talep gösterdi.

Verilere göre geçtiğimiz dönemde, hazır sistem ve kulaklık satışları 2.9 kat, monitör ve webcam satışları 2.6 kat, klavye satışları ise 2.4 kat artış gösterdi. Bu dönemde ilgi gösterilen diğer kategoriler ise dizüstü bilgisayar ve mouse oldu. Dizüstü bilgisayar satışları 2 kat artarken, mouse satışlarında ise yüzde 70 artış yaşandı. 

Uzaktan çalışma modelinin 2021’de de devam edeceğini düşündüklerini belirten uzmanlar, önümüzdeki dönemde talebe bağlı olarak dizüstü bilgisayar ve hazır sistem bilgisayar gibi ürünlere olan talebin artmaya devam edeceğini ön gördü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis