Feci kazada 1 ölü, 4 yaralı

Söke-Milas karayolunda 3 aracın çarpışmasıyla meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı.

Feci kazada 1 ölü, 4 yaralı

Edinilen bilgiye göre; Selimiye’den Milas istikametine doğru, sürücü Sedat Tekin (47)  idaresindeki 48 LS 641 plakalı otomobil, Dibekdere kavşağını geçtikten sonra 48 NV 024 plakalı traktör ile çarpıştı. Otomobil, çarpışmanın ardından metrelerce sürüklendi.  Bu sırada sürücü Ramazan Cenk Akkoyun yönetiminde karayolunda aynı yönde seyir halindeki 48 LF 638 plakalı otomobil, otomobile çarptı.

Feci kazada;devrilen traktörün sürücüsü ve traktörde bulunan iki çocuk ile 48 LF 638 plakalı otomobilin sürücüsü Ramazan Cenk Akkoyun yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne getirerek tedavi altına aldı. 

Kazada; 48 LS 641 plakalı otomobilin sürücüsü Sedat Tekin ise olay yerinde yaşamını yitirdi. Tekin’in yakınları kaza alanında sinir krizi geçirdi.

Karayolunun bir süre trafiğe kapandığı noktada yol güvenliğini alan trafik polisleri ve jandarma, 4 kişinin yaralanması ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık