FİDES Gayrimenkul sektöre dâhil oldu…

ÖNDER Haber - Adem KANKAYNAR

FİDES Gayrimenkul sektöre dâhil oldu…

İlçemizin gayrimenkul sektörüne bir yenisi daha eklendi.Fides Gayrimenkul Yatırım Taahhüt Turizm İthalat İhracat Ticaret Şirketi, açılış töreniyle hizmete girdi.

 

İlçemiz İsmetpaşa Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi Kayalı Apartmanı no:47/1 adresinde hizmete giren Fides Yatırım adlı şirket, kalabalık bir davetlinin katılımıyla açıldı.

İşletmenin yönetim kurulu başkanlığını Orhan Gökhan Patoz’un yaptığı işletmenin açılışına; Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Muğla Barosu Milas Temsilcisi Av. Fatma Nur Selam, Milas Gençlik Hizmetleri Müdürü Aşkın Binbir, bazı mahalle muhtarları, AKP Muğla Milletvekili Aday Adayı İlyas Kaya, mimar-mühendis-emlak sektörü temsilcileri başta olmak üzere birçok meslek temsilcileri katıldı.

Açılış kurdelası kesimi öncesinde işletme hakkında bilgi veren FİDES Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gökhan Patoz; “Sermaye piyasasındaki ulusal ve uluslararası işlemler özellikle uzun vadeli konut finansman sisteminin yürürlüğe girmesi ve gelişen gayrimenkul, inşaat ve turizm sektörünün artırdığı iş talebi, bu alandaki danışmanlığın önemini de artırmıştır. Fides Gayrimenkul Yatırım Taahhüt Turizm İthalat İhracat Ticaret Şirketi bu önem doğrultusunda mevcut danışmanlık tecrübesi, yetkin ve deneyimli uzmanlarının, güçlerinin birleşmesi ile doğmuştur.

İnşaat Mühendisi, mimar, şehir plancısı, harita mühendisi, işletme-ekonomi-iktisat, gayrimenkul, inşaat ve turizm alanında önlisans –lisans ve yüksek lisans eğitimi görmüş uzmanlar, doğru ve güvenilir kaynaklardan edinilen bilgileri, teknolojik ve bilimsel veriler ışığında analiz ederek, tarafsız-kaliteli, ‘gerçek değerleri’ içeren bilgiler üretmektedir.

Güvenilir, deneyimli ve yetkin insan kaynağımızdan aldığımız güç ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun, hızlı bir danışmanlık hizmeti sunara, hizmet verdiğimiz kişi ve firmaların rekabet gücünün ve karlılıklarının artmasını sağlamayı amaç olarak edindik” dedi.

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz ve açılışa katılan diğer davetliler de işletmenin hayırlı-uğurlu olması dileğinde bulunarak, işletmenin açılış kurdelasını kestiler.

Bir süre davetlilerle işletmenin hedefleri ve gelecekte yapılacak çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı açılış töreni sonrası, davetlilere verilen kokteyl ile açılış töreni son buldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık