Final Lisesi kız voleybol takımı  ilçe şampiyonu oldu

Her yıl Mayıs ayında düzenli olarak tertip edilmekte olan liseler arası bayan  voleybol final müsabakaları Milas Belediye Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Final Lisesi kız voleybol takımı  ilçe şampiyonu oldu

Final müsabakasında  Milas  Anadolu Lisesi takımını 3-1 yenen Milas Final Lisesi bayan voleybol takımı liseler arası şampiyonu oldu. Müsabakanın başlama vuruşundan bitiş düdüğüne kadar takımlarına salonda büyük destek veren Final lisesi taraftarları, voleybol severlerden geçer not aldı. Muğla futbolunun tanınmış futbol antrenörlerinden  beden eğitimi öğretmeni Çağrı Arıkan hocanın çalıştırdığı Milas Final Lisesi bayan voleybol takımı, sahada disiplinli yanlarıyla dikkat çekti.

Final müsabakasının ilk setini Final Lisesi 25-1, ikinci setini Milas Anadolu Lisesi takımı 25-23, üçüncü seti Final Lisesi 25-21, dördüncü seti  Final Lisesi takımı 25-20 kazandı. Bu sonuç sonrasında Milas Final Lisesi bayan voleybol takımı liseler arası ilçe şampiyonu oldu.

Müsabakanın bitiminde Final Lisesi taraftarları ile Final Lisesi takımı sporcuları  çılgınca tezahürat yaparak şampiyonluğu kutladılar.

Milas Önder Gazetesi olarak liseler arası şampiyonada  güçlü rakibini yenerek şampiyon olan Milas Final Lisesi bayan voleybol takımını tebrik ediyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık