Futbol Federasyonu’nun kararı bekleniyor

2019-2020 Spor sezonunda pandemi süreci nedeniyle yarıda kalan ve oynanmamasına karar verilen Amatör Küme Liglerinin akibeti hala belli olmadı.

Futbol Federasyonu’nun kararı bekleniyor

Türkiye genelinde 11 BAL Ligi liderlerinin Futbol Federasyonu tarafından bir üst küme olan üçüncü lige yükseltilmesinin tartışmaları devam ederken, BAL Ligine yükselecek olan Süper Amatör Küme Ligi liderlerinin, şampiyon olan takımların küme düşme potasında olan takımların ve yeni sezonda BAL Ligine yükselme statüsünün net olarak Futbol Federasyonu tarafından açıklanamaması, amatör spora gönül vermiş futbol kulüplerinin tedirginlik yaşamasına ve yeni sezon için geleceklerini görememelerine neden olmaya devam ediyor.

Süper Amatör Küme Ligi Takımlarının Bekleyişi Sürüyor

Muğla Süper Amatör Küme ligi’nde ligin tamamlanmasına 3 hafta kala COVİT 19 Salgını nedeniyle kalan maçlar Futbol Federasyonu tarafından oynatılmamıştı.

Süper Amatör Küme Ligi’nde liderlik koltuğunda oturan Gümüşlük Gençlikspor şampiyonluğunun tescil edilmesini beklerken, gelecek sezon BAL Liginde yer alıp almayacağı konusu gündemdeki yerini koruyor. Ligin düşme hattında yer alan takımların ligden düşüp düşmeyeceği de henüz net olarak açıklanmazken Muğla amatör spor kulüpleri arasında merak edilen sorulardan birisi de yeni sezonda Süper Amatör Küme Liginde şampiyon olacak takımın play off oynamadan direkt olarak BAL Liginde yer alıp almayacağı konusunda da kulüpler Futbol Federasyonu ve Muğla ASKF’den cevap beklemeye devam ediyorlar.

 2020-2021 sezonda Muğla Süper Amatör Küme Liginin hangi tarihte başlayacağı konusunda da kafalardaki soru işareti sürdüğü için Süper Amatör Küme Ligi’ndeki Muğla takımları, gelecekleri için herhangi bir planlama yapmayı geciktirmeye devam ediyorlar.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık